Voskopoje - Korce - Dardhe 2 dite 6900 Leke

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

139

Maximum Seats

35

Date : Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars ► Mars 7-8 , 14-15 ,

Dita e pare:

Nisja nga Tirana ora 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje . Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas drekes fillojne vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren e bardhe fantastike qe ofrohet ne Voskopoje . Kthehemi perseri ne hotel .Animacione lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka rreth ores 20:00 me muzike LIVE

Dita e dyte:

Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne fshatin e Dardhes . Qendrim per ski dhe per te shijuar natyren e bardh . Vazhdimi udhetimit per ne qytetin e Korces per vizite ne qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces .Me pas nisemi per ne Tirane dhe Durres . Mberritja ne darke . Fundi i sherbimit tone

Ne cmim perfshihet :

1- Transporti me aurobus komod. 2- Akomodimi ne hotel. 3 - Mengjesi & Dreka & Darka. 4 - Guida shoqeruese.

Politikat e femijeve :

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE • 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Voskopoje - Korce - Dardhe 2 dite 6900 Leke ALL 6,900 ALL 0 35 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com