Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149

Departure Date

Daily

Duration

4

Views

164

Maximum Seats

35

Nisje më 26 Shtator, 10 Tetor.

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Shkup dhe pushim per dreke. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mberritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Pasdite nisja për në Bukuresht. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Bukuresht. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Bukureshtit. Vizitohen: Harku i Triumfit, Muzeumi Village, Sheshi Victoriei, Sheshi Revolucionit, Statujen e Naim Frasherit dhe Ndërtesa e Parlamentit. Pasdite,Vizitë jashtë Bukureshtit: Oborri dhe Kisha Princely, Manastiri Snagov, ku mendohet se është varrosur Vlad Tepes, i njohur si Dracula. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe, drekë dhe darkë. Mberritja në Tiranë.

Pagesa përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobuz. 2. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149 ALL 149 ALL 10 35 Anytime 4

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com