Viti i Ri ne Beograd & Sarajeve 4 dite 145 Euro

Departure Date

Daily

Duration

4

Views

193

Maximum Seats

35

Nisja 30 Dhjetor.

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Medjugorje. Vizitë e Katedrales së Zonjës së Paqes. Vazhdon udhëtimi për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit, Katedralja dhe Xhamia. Vazhdon udhëtimi për në Sarajevë. Mberritja në Sarajevë. Sistemimi dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë :

Mëngjes në Hotel. Viizitë panoramike rreth 2 orë e Monumenteve të Sarajevës, si Kështjella, Rrugët Saraç, Kazandziluk dhe Bravadziluk Kulla e Sahatit, etj. Nisja nga për në Beograd. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe drekë. Mbërritja në Beograd. Sistemimi në Hotel. Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri në Anije Kej.

Dita e Tretë :

Mëngjesi në Hotel. Pas orës 11.00Vizitë në monumentet kryesore te qytetit si kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor "Kneza Millosha", Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada, lagjet diplomatike si Senjak edhe Dedinje, Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila. Do të shkojmë ne Novi Beograd për të vizituar parkun e Miqësisë, USCE, zyrat e Komitetit Qëndror të partisë Komuniste edhe "Bllokun" e Novi Beograd. Në vazhdim pas do shkojmë tek rruga e Shkodranëve "Skadarska Ulica". Darkë në hotel.

Dita e Katërt :

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Ndalesë e shkurtër në Prishtinë ku do të vizirohet qëndra historike e qytetit si Monumenti i Pavarësisë "New Born", bulevardi Nënë Tereza ku gjenden Teatri Kombëtar edhe Monumenti i Skënderbeut. Ndalesë për drekë në Prishtinë. Gjatë pasdites, nisja për në Tiranë. Mbërritja në Tiranë gjatë darkës.

Ne cmim perfshihet :

1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 2. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 3. Mëngjeset dhe 2 Darkat. 4. Guida Shoqeruese.

OPSIONALE :

- Shtesë për Darkën e Vitit të në Anije, Muzikë live, Argëtim, Pije të përfshira pa limit. - €65 - Shtesë për Darkën e Vitit të në Hotel Jugoslavija 3*, Muzikë live, Argëtim, Pije të përfshira. - €63

Në cmim nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume. Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri në Anije Kej I €65 ose në Hotel Jugoslavija* €63

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Viti i Ri ne Beograd & Sarajeve 4 dite 145 Euro ALL 145 ALL 0 35 Anytime 4

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com