Udhetim 1 Ditor ne Vlore 2000 Leke

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

1279

Maximum Seats

42

Destinacioni : Gadishulli I Karaburunit,  Shpella e Haxhi Alise,  Ishulli I Sazanit.

Cfare ofrohen ne kete udhetim:

📌Transporti ne destinatione me anijen e madhe Aquamarine Adventure, 📌Argetim ne bordin e anijes, 📌Animator/instruktor zumba, Dj, 📌Schuma Party ekologjike, Color Party me bojra pluhur ekologjike ne anije por pershtaten ne varesi te kohes dhe ne pershtatje te grupeve ne bordin e anijes. 📌Siguri ne anije, nje staf I kulturuar dhe ne gadishmeri per tju sherbyer klienteve, 📌Plazhi privat por ekskluziv ne gadishullin e Karaburunit, (shezllonat dhe cadrat ne plazhe nuk perfshihen cmim) 📌Lojra uji ne plazhin privat ku ankorojme, 📌Guida profesionale kulturore, 📌Fotografi profesionist, 📌Bar/restorant ne anije dhe ne plazhin privat ne te cilin ankorojme, 📌 Siguri ne plazhin privat dhe ne anije ambjent I vezhguar nga kamera sigurie.

Nisja e udhetimit behet nga Porti I Vlores nga kalata lindore, zakonisht nisja behet ne oren 10:00 ose 10:30 te mengjesit, por sipas kerkesave te grupeve mund te kete nisje dhe me para ketij orari ose me pas ketij orari dhe kthimi behet ne pasdite rreth ores 18:00 ose 19:00 ose sipas kerkesave te grupeve te medhaja mund te kthehemi edhe me pare ketij orari. Preferohet qe klientet te inbarkohen rreth ores 9:00-9:30
Cmimi I biletes per individ:

 2000 leke/adult,  1200 leke/femije 5-12 vjec( deri ne daten 10 korrik 2019, ne gusht per kete grupmoshe cmimi I biletes shkon 2000 leke/personi)  0 leke/femije 0-4 vjec.

Transporti nga Tirana ne Vlore dhe anasjelltas 1.000 Leke.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Udhetim 1 Ditor ne Vlore 2000 Leke ALL 2,000 ALL 1,200 42 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com