UDHETIM 1 DITOR NE GJIRIN E VLORES

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

200

Maximum Seats

35

Destinacioni : Gadishulli I Karaburunit, Shpella e Haxhi Alise, Ishulli I Sazanit.

Programi

Nisja e udhetimit behet nga Porti I Vlores nga kalata lindore, zakonisht nisja behet ne oren 10:00 ose 10:30 te mengjesit, por sipas kerkesave te grupeve mund te kete nisje dhe me para ketij orari ose me pas ketij orari dhe kthimi behet ne pasdite rreth ores 18:00 ose 19:00 ose sipas kerkesave te grupeve te medhaja mund te kthehemi edhe me pare ketij orari.Preferohet qe klientet te inbarkohen rreth ore

Cfare ofrohen ne kete udhetim:

📌Transporti ne destinatione me anijen e madhe. 📌Argetim ne bordin e anijes, 📌Animator/instruktor zumba, Dj, 📌Schuma Party ekologjike, Color Party me bojra pluhur ekologjike ne anije por pershtaten ne varesi te kohes dhe ne pershtatje te grupeve ne bordin e anijes. 📌Siguri ne anije, nje staf I kulturuar dhe ne gadishmeri per tju sherbyer klienteve, 📌Plazhi privat por ekskluziv ne gadishullin e Karaburunit, (shezllonat dhe cadrat ne plazhe nuk perfshihen cmim) 📌Lojra uji ne plazhin privat ku ankorojme, 📌Guida profesionale kulturore, 📌Fotografi profesionist, 📌Bar/restorant ne anije dhe ne plazhin privat ne te cilin ankorojme, 📌 Siguri ne plazhin privat dhe ne anije ambjent I vezhguar nga kamera sigurie.

Cfare nuk perfshihet :TRANSPORTI NGA TIRANE - VLORE - TIRANE 1000 LEKE / PERSONI

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
UDHETIM 1 DITOR NE GJIRIN E VLORES ALL 2,000 ALL 1,200 35 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is