Tur ne Prage 5 dite 349 Euro

Departure Date

Daily

Duration

5

Views

217

Maximum Seats

40

Date : 01 , 29 Tetor

Dita e Parë:

Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Mbrritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Ndalesë dhe Vizitë panoramike në Bratisllave. Vazhdimi i udhëtimit për në Pragë. Sistemim dhe Fjetje në Hotel

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Lagjia Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i Vjeter me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike,kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Opsionale: Pasdite, Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitohen: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë. Nga ora 13.00 Nisje direkt per Budapest. Udhëtimi zgjat rreth 7 orë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje ne Budapest. Sistemim dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit te Budapestit. Transferta për në Aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25. - Mberritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri.

Ne cmim perfshihen :

1. Udhëtimi vajtje - ardhje me avion, 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus, 3. Akomodim në hotel, 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit, 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.6.Bagazhe dore 8 kg.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. • Hyrjet në monumente dhe muzeume. OPSIONALE: Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. - €18

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur ne Prage 5 dite 349 Euro ALL 349 ALL 10 40 Anytime 5

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com