Tur ne Paris 4 Dite 499 euro

Departure Date

Daily

Duration

4 Dite

Views

146

Maximum Seats

40

Nisja më 12, 31 Tetor

Dita e Parë:

Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:35. Mberritja në Paris në 13:25. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt:

Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 08:05 Mbrritja në Tiranë në orën 10.35.

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.6.Bagazhe 8 kg.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume. 3. Lundrimi me Anije.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur ne Paris 4 Dite 499 euro ALL 499 ALL 10 40 Anytime 4 Dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com

You Will Also Like