Tur ne Manastir dhe Bitola 2 Dite 55 euro

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

144

Maximum Seats

35

Nisja : 14 Shkurt. 7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Vazhdimi i udhëtimit për në Bitola. Ndalesa gjatë rrugës. Mberritja në Hotel. Akomodimi ne hotel, Darkë me Muzikë.

Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Drekë në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mberritja ne Tirane.

Në pagesë përfshihen:

1. Akomodimi në hotel 3* ; 2. Mëngjesi, Dreka dhe Darka me Muzikë. 3. Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Strugë, Ohër, Manastir dhe Shën Naum. 4. Shoqërues dhe Guidë Shqiptare.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur ne Manastir dhe Bitola 2 Dite 55 euro ALL 55 ALL 0 35 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com