Tur ne Budapest dhe Vienne , 4 Dite 289 euro

Departure Date

Daily

Duration

4 dite

Views

169

Maximum Seats

35

Nisje më 28 Shtator, 19 Tetor

Dita e Parë:

Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Mberritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi për në Budapest me Autobus. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritje më në Budapest. Gjatë ditës vizitë me autobus dhe guide në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 - Mberritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri

Në pagesë përfshihen:

1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion. 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 3. Akomodim në hotel. 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.6. Bagazhe dore 8 kg.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur ne Budapest dhe Vienne , 4 Dite 289 euro ALL 289 ALL 10 35 Anytime 4 dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com