Tur me guide Pisa - Rome - Firence 4 dite 320 euro

Departure Date

Daily

Duration

4

Views

137

Maximum Seats

35

Date : 4 prill

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 12.00.00. Mbërritja në Pisa më 13.45. Transferta me autobus komod për në Pisa, Vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Akomodimi në hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Akomodimi në Hotel

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja në ora 8.00 për në Firence. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Firence. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi në hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Pizës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 09.25. Mberritja në Tiranë në 11.05.

Në pagesën përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobuz. 3. Akomodim në hotel. 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.6 Bagazhe dore 8 kg.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur me guide Pisa - Rome - Firence 4 dite 320 euro ALL 320 ALL 0 35 Anytime 4

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com