Tur me Guide ne Budapest 3 dite 165 Euro

Departure Date

Daily

Duration

3

Views

300

Maximum Seats

35

Nisja 25 Shkurt

Dita e Parë:

Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 15:00 - Mberritje në Budapest më 16:25. Nisja për në hotel. Shëtitje Panoramike në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë me guidën shoqeruese : Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Nisja drejt aeroportit te Budapestit. Fluturimi direkt Budapest - Tiranë. Nisja më 06.55 - Mberritje më 08.20.

Ne pagese perfshihet :

* Bileta avionit vajtje ardhje me nisje nga Tirana. * Akomodimi ne Silver Budapest City Center 3*. * Mengjeset e perfshira per ditet e qendrimit. * Guida shoqeruese gjate gjithe udhetimit.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Tur me Guide ne Budapest 3 dite 165 Euro ALL 165 ALL 0 35 Anytime 3

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com