STRUGE-OHER 2 DITE €40

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

182

Maximum Seats

35

VIZITOHEN: STRUGE - OHER - SHEN NAUM. Datat e udhetimit : 21-22 , 28-29 Shtator ► 5-6 , 12 - 13 , 19 - 20 , 26 - 27 Tetor ► 2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 28-29 , 29-30 , 30 Nentor - 1 Dhjetor

Hotelet :

Hotel 3* --- 40 Euro. Hotel 4* -- 50 Euro

Dita e pare:

Ora 06:00 nisja nga Tirana per ne Struge.(Nisja nga Durresi ne oren 05:30) Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel ne Struge. Pasditja e lire. Darka ne hotel. Mbremje Festive me Muzike

Dita e dyte:

Pas mengjesit ne hotel rreth ores 09:00 nisemi drejt Shen Naumit. Vizite ne: Muzeun ne Uje dhe Shen Naum.Me pas ndalese Tushemisht dhe ne Drilon (ku ju sugjerojme dreken). Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

NE CMIM PERFSHIHET :

*AKOMODIMI NE HOTEL *MENGJESI + DARKA *TRANSPORTIN NE STRUGE – OHER – SHEN NAUM – DRILON *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT .

POLITIKAT E FEMIJEVE

0-2.99 VJEC JANE FALAS; • 3-11.99 VJEC, NESE AKOMODOHET NE DHOME ME 2 TE RRITUR, PERFITON 50% ULJE . • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR. • NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
STRUGE-OHER 2 DITE €40 ALL 40 ALL 10 35 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com