STRUGE-OHER 2 DITE €39

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

232

Maximum Seats

50

VIZITOHEN: STRUGE - OHER - SHEN NAUM

DATA E UDHETIMIT: ► 8 -9 , 15-16, 22-23 ,26-27, 29-30 Qershor

Hotelet :

Hotel 3*- €39 Hotel 4* - €49
PROGRAMI:

►Dita e pare: Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel ne Struge. Pasditja e lire. Darka ne hotel. Mbremje Festive me Muzike.

►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel rreth ores 09:00 nisemi drejt Shen Naumit. Vizite ne: Muzeun ne Uje dhe Shen Naum.Me pas ndalese Tushemisht dhe ne Drilon (ku ju sugjerojme dreken). Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.
NE CMIM PERFSHIHET:

*AKOMODIMI NE HOTEL *MENGJESI + DARKA *TRANSPORTIN NE STRUGE – OHER – SHEN NAUM – DRILON *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT .

#POLITIKAT E FEMIJEVE ——————————————————- • 0-2.99 VJEC JANE FALAS; • 3-11.99 VJEC, NESE AKOMODOHET NE DHOME ME 2 TE RRITUR, PERFITON 50% ULJE . • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR. • NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR. #SHENIM ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR . ► PER REZERVIM, MUND TE PAGUANI 30% TE SHUMES TANI, NDERSA PAGESEN E PLOTE DERI 5 DITE PARA NISJES. ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET) ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA. ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME. AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
STRUGE-OHER 2 DITE €39 ALL 0 ALL 0 50 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is