Sofie 3 Dite 99 Euro

Departure Date

Daily

Duration

3

Views

261

Maximum Seats

35

NISJE 28 NENTOR DHE NISJE 29 NENTOR. VIZITOJME : SHKUP - SOFJE.

Dita e parë:

*Nisja nga Tirana me autobus ne oren 05.00 te mengjesit, në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbërritja në Shkup, ku ne shoqerien e guides do të vizitohet kryeqyteti i Maqedonisë dhe monumentet më interesante të tij si: Sheshi i Maqedonisë edhe mumentet si Statuja e luftëtarit mbi Kal, Harku i triumfit “Porta Makedonija”, statujat e Tsarit Samiul dhe të Filipit të II, Parlamenti i Maqedonisë, Rruga tregtare “Makedonija Ulica”, Shtëpia memoriale e Nën Terezës, Ura e gurtë, statujat e Cirilit edhe Metodius që ishin krijuesit e alfabetit Cirilik, Lagjia Shqiptare Çarshi dhe monumentet që gjenden aty si Xhamia e Murat Pashës edhe ajo e Shkupit. *Mberritja në Sofje dhe akomodimi ne hotel. *Darka ne restorantin e hotelit

Dita e dytë:

*Mëngjesi në Hotel. *Pas mengjesit vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit e cila fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue… per te vazhduar me viziten ne Tregu Qendror, ne sheshin St. George Rotanda, pallati i presidences, dhe Sheshi Battenberg. Turi jone vazhdon me viziten e godinave te Galerise Kombëtare te Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Akadamia e Shkencave Bullgare dhe Parlamenti, per te perfunduar me pas me vizitat ne qender te Sofies si Monumentin e Ushtarëve të Panjohur Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, dhe tek Katedralja Alexander Nevski – katedralja e dyte me e madhe ne Ballkan per ndertimin e se ciles u deshen me shume se 30 vjet. *Pas turit te Sofie kohe e lire per te pushuar ose konsumuar nje kafe *Pasdite opsionale transfertat ne nje nder qendrat tregtare te qytetit per shopping *Kthimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

Dita e tretë:

*Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. *Mberritja në Tiranë ne darke

Ne cmim përfshihen:

1. Transporti sipas programit vajtie – ardhje 2. Akomodimi per 2 ne hotel 3Yje ne Sofie 3. Mengjesi i dites se dyte dhe dites se trete 4. Darka e dites se pare dhe e dites se dyte 5. Ciceron ne gjuhen shqipe gjate 3 diteve te udhetimit

CMIMET E FEMIJVE PER AKOMODIM NE DHOME ME DY OSE TRE TE RRITUR

➤ 0 – 2.99 vjec paguan 30€ ➤ 3– 11.99 vjec paguan 79€

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Sofie 3 Dite 99 Euro ALL 99 ALL 0 35 Anytime 3

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com