SKI NE METEORA – METSOVO 2 DITE €65

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

287

Maximum Seats

35

Date : Janar 11-12 , 18-19 , 25-26 . ► Shkurt ,1-2 ,8-9 ,14-15 ,15-16 ,22-23 , 29 - 1 MARCH

Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 04:15) . Kalimi per ne token Greke nepermjet doganes se Kapshtices . Vazhdimi i udhetimit per ne Meteora , vizite ne manastire . Konsumimi i drekes ne Kallabaka . Mberritja ne Metsovo pasdite . Konsumimi i darkes ne hotel . Qendrim i lire

Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive . Vizite ne kantinen e Veres KATOGI .Qendrim per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh ne pisten e skive AGIOS ILIAS . Vazhdimi i udhetimit per ne qytetin e Janines .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke . Fundi i sherbimit tone.

Ne pagese perfshihet:

* Transporti me autobus vajtje ardhje. *Akomosimi ne hote. * Mengjesi dhe Darka. * Guida shoqeruese.

POLITIKAT E FEMIJEVE:

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE • 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
SKI NE METEORA – METSOVO 2 DITE €65 ALL 65 ALL 0 35 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is