Shen Valentini tur ne Doha , Katar 6 Dite 704 euro

Departure Date

Daily

Duration

6

Views

117

Maximum Seats

35

Date 14 Shkurt

Dita e Parë:

Fluturimi Shkup – Doha. Nisja nga Shkupi në orën 11.55. Mbrritja në Doha në orën 18.35. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dohas. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Doha. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Gjashtë:

Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Doha - Shkup. Nisja nga Doha në orën 07.30. Mberritja në Shkup në orën 10.55.

Ne pagese perfshihet:

1- Fluturimi direkt Shkup - Doha vajtje - ardhje. 2 - Akomodimi ne hotel Holiday Villa Residence 4*. 3 - Asistence ne aeroportin e Dohas. 4- Mengjeset e perfshira. 5 - Shetitje gjysem dite ne Doha. 6 - Transferte vajtje ardhje aeroport - hotel. 7 - Viza ne Doha.

Nuk janë përfshirë:

Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel. - Ekskursionet janë opsionale. - Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm. - Shërbimet extra të hotelit - Minibar, etj.

Taksat e qytetit: Hotel 4* - 3 - 4€ në ditë,
Kujdes:

Asistenca, Shëtitja në Doha dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Shen Valentini tur ne Doha , Katar 6 Dite 704 euro ALL 704 ALL 0 35 Anytime 6

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com