Shen Valentini ne Stamboll me Guide 3 dite 235 Euro

Departure Date

Daily

Duration

3

Views

182

Maximum Seats

25

Nisja 13 Shkurt

Dita e Parë:

araqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mberritja në Stamboll në 06.20.Nisja drejt hotelit.Vazhdon vizita në Qendrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në Hotel. Pasdite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.

Dita e Dytë:

ëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Fjejte në hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Pasdite, OPSIONALE: Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Të lirë në Qendrën Tregare deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.

OPSIONALE:

1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5. 2. Shtesë për 2 darkat €20. 3. Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €30, përfshin: Transporti vajtje ardhje nga Hoteli, Shfaqje me Kërcimtarë dhe DJ, Darkë Speciale, Pije jo alkoolike pa kufizim. Zgjat 3 orë.

Në pagesë përfshihen:

-Bileta e avionit vajtje – ardhje. -Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Hoteli :

Milano Istanbul : Sauna Steam bath; Massage ; Spa treatments ;Spa centre ; Turkish bath (hamam).

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Shen Valentini ne Stamboll me Guide 3 dite 235 Euro ALL 235 ALL 0 25 Anytime 3

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is