Sarajeve 3 Dite 99 Euro

Departure Date

Every Monday

Views

159

Nisje më 14 Shkurt, 7, 14 Mars.

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit, Katedralja dhe Xhamia. Vazhdon udhëtimi për në Sarajevë. Mbërritja në Sarajevë. Sistemimi dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Vizitë panoramike e Monumenteve të Sarajevës, si Kështjella, Rrugët Saraç, Kazandziluk dhe Bravadziluk Kulla e Sahatit, etj. Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Kthimi per në Tiranë, nëpërmjet Medjugorje. Vizitë e Katedrales së Zonjës së Paqes. Vazhdon udhëtimi për në Tiranë.

Çmimi përfshin:

1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 2. Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi. 3. Mëngjeset dhe 2 Darka. 4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Sarajeve 3 Dite 99 Euro ALL 0 ALL 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com