Plazh ne Benje 1 dite 2000 leke

Departure Date

Daily

Duration

1 dite

Views

210

Maximum Seats

35

Nisja cdo te shtune & te diele.

Programi :

Nisja ne mengjes nga Tirana drejt Ujerave Termale te fshatit Benje.Gjatë rrugëtimit kemi një pushim rreth 20-30 minuta dhe më pas mbërrijmë në Grykën e Këlcyrës, ku do të kemi një ndalesë panoramike buzë lumit Vjosa. Më pas drejtohemi tek Banjat e Bënjës. Banja Termale me vlera të larta kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të jugut te Shqiperisë. Pasi të kemi shijuar vaskat me ujë kurativ do të nisim ecjen për të zbuluar Kanionin e Langaricës. Një kanion tejet i vecantë i formuar nga rrjedha e lumit Langarica me një peisazh natyror nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë. Largohemi nga Bënja dhe viztiojmë qytetin e luleve, me një shëtitje panoramike dhe pushimi të shkurtër, Përmetin. Konsumimi i drekës pasi largohemi nga qyteti i Përmetit në afersi të qytetit të Tepelenës. Rreth orës 17:00 nisemi drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë ne mbremje.

Ne cmim perfshihet :

1) Transporti me autobus komod. 2) Guida shoqeruese.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Plazh ne Benje 1 dite 2000 leke ALL 2,000 ALL 2 35 Anytime 1 dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com

You Will Also Like