METEORA – SELANIK – KATERINI 2 DITË €60

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

210

Maximum Seats

45

VIZITOHEN: METEORA - SELANIK - KATERINI - JANINE

DATA E UDHETIMIT:

► 7- 8 , 14 - 15 , 21-22 , 28-29 Shtator ► 5-6 , 12 - 13 , 19 - 20 , 26 - 27 Tetor ► 2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 28-29 , 29-30 , 30 Nentor - 1 Dhjetor ► €60 Me mengjes ► €70 Me mengjes & darke

PROGRAMI:

► Dita e pare:►Nisja nga Tirana në oren 04.00 (Nisja nga Durresi ne oren 03:30) drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitë shkurtër në Kostur. Vazhdimi i udhëtimit për në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdimi i udhëtmit për në Katerini. Vizitë dhe Shëtitje e lirë në Katerini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel .

► Dita e Dytë:

► Mengjesi në hotel. Nisja për në Meteora. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë dhe Durres rreth darkes. Fundi i sherbimit tone

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI VAJTJE - ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE ME AUTOBUS *AKOMODIMI NE HOTEL 3* OSE 4 * NE RIVIEREN OLIMPIKE *MENGJESI *GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM *HYRJA NEPER MONUMENTE DHE MUZEUME *GJITCHKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER *TAKSAT LOKALE SIPAS LIGJIT TE RI GREK , 1.5 EURO PER DHOME NE NATE PER HOTEL ME 3 YJE , 3 EURO PER DHOME NE NATE NE HOTEL ME 4 YJE .

POLITIKAT E FEMIJEVE

0-2.99 VJEC JANË FALAS • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE • 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
METEORA – SELANIK – KATERINI 2 DITË €60 ALL 60 ALL 50 45 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is