Lepushe - Tamare 1 dite 2000 leke

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

247

Maximum Seats

35

Nisja cdo te shtune & te diele

Programi:

Nisja heret ne mengjes,gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin rreth 30 minuta përpara se të mbërrijmë në Ballkonin panoramik përbri Leqeve të Hotit. Aty do të qëndrojmë për të shijuar pamje magjepsëse që na ofron lugina e lumit Cem. Më pas vazhdojmë përmes Leqeve të Hotit për të mbërritur në Lëpushë. Lëpusha e vendosur në krahinën e Kelmendit është përcaktuar si perla e Alpeve Shqiptare me një reliev që shpesh herë krahasohet me Alpet Zvicerane. Në këtë fshat tejet të bukur do kemi mundësinë të konsumojmë drekën me gatime tradicionale dhe gjithashtu të zbulojmë, duke ecur përmes tij, ujëvarën dhe bukuritë që ofrojnë këto anë të alpeve tona. Pasdreke ne do të vizitojmë një tjetër fshat të bukur alpin, është Tamara, që është gjithashtu edhe qendra administrative e krahinës i vendosur buzë lumit alpin të Cemit. Në rrugën e kthimit do të kemi dhe një ndalesë në pedonalen e Shkodrës. Mbërritja në Tiranë ne mbremje.

Ne cmim perfshihet :

1) Transporti me autobus komod. 2) Guida shoqeruese.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Lepushe - Tamare 1 dite 2000 leke ALL 2,000 ALL 2 35 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com