Kolashin 2 Dite 45 Euro

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

154

Maximum Seats

35

Date : Janar 1-2 , 2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30 ► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars ► Mars 7-8 , 14-15

Dita e pare:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

Dita e dyte:

Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30. Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones. PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise. Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihet

*Transporti sipas programit Tirane – Podgorice – Kolashin – Tirane *Akomodimin ne hotelet perkates *Mengjesi & Darka *Perdorimi i SPA & Pishines Dimerore per hotel Hilton *Shoqerues Shqiptare

Hotele :

Hotel Kostas 3* €45 ( Podgorice );Hotel Hilton 5* €65 ( Podgorice )

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE • 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Kolashin 2 Dite 45 Euro ALL 45 ALL 0 35 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com