KEPI I RODONIT 1 DITË 1200 LEKË

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

548

Maximum Seats

52
Programi

Nisemi nga Tirana ne oren 08:00 drejt Kepi te Rodonit. qe eshte nje nder vendet me interesante qe ka Shqiperia. Eshte kepi me i madh ne vendin tone, nje vend me shume histori, kujtojme ketu qe eshte ndertuar nje Kala qe ne kohen e Skenderbeut. Pasi te arrijme atje do bejme nje eksplorim te zones duke kaluar nga njera ane e kepit ne tjetren, do te kemi mundesi te shohim dhe rrenojat e ndertesave qe datojne shekuj me pare te ndertuara. Pasi te kemi perfunduar explorimin do te ndalojme per te kosumuar dreken BBQ dhe kush ka deshire te lahet ne ujrat e detit Adriatik , lojrat dhe aktivitetet nuk do te mungojn. Rreth ores 17:00 nisim udhetimin per ne kthim ne Tirane . Fundi I sherbimit tone !
Duhet te keni me vete :

Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,veshje sportive per ecje dhe shume energji .

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
KEPI I RODONIT 1 DITË 1200 LEKË ALL 1,200 ALL 600 52 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is