KARABURUN – SAZAN 1 DITË 2800 LEKË

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

766

Maximum Seats

40

VIZITOHEN: SAZAN - KARABURUN

15 , 16 ,19 , 22 , 23 ,26, 29 , 30 Qershor ► 3 ,6 , 7 , 10 , 13 , 14 , 17 , 20 , 21 ,24 , 27 , 28 , 31 Korrik ► 3, 4 ,7, 10 ,11 ,14 , 17 , 18 , 21, 24, 25 , 28 , 31 Gusht ► 1 , 4 , 7 , 8 , 11 , 14 , 15 Shtator

PROGRAMI:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:00 ( Nisja nga Durresi ne oren 06:30 ) . Pushim i shkurter gjate rruges .Mberritja ne Vlore . Ne oren 9.30 nisim lundrimin me anije nga porti i Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise . Plazh ne Karaburun rreth 2 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 . Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane rreth ores 20:30. Fundi i sherbimit tone .
NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE *BILETA E ANIJES *PERDORIMI I SHEZLLONAVE NE ANIJE(NE BAZE TE DISPONUESHMERISE NGA KLIENTET E TJERE QE ANIJA DO TE KETE ) *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

SHENIM ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES . ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET) ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA. ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME. POLITIKAT E FEMIJEVE 0 – 2.99 VJEC PA PAGESE 3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
KARABURUN – SAZAN 1 DITË 2800 LEKË ALL 2,800 ALL 1,400 40 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com