Karaburun - Sazan 1 dite 2600 leke

Departure Date

Daily

Duration

1 dite

Views

185

Maximum Seats

35

Nisja cdo te shtune & te diele.

Programi :

Nisja ne mengjes heret nga Tirana drejt qytetit te Vlores. Ne oren 09:00 nisim lundrimin me anije nga porti kryesor i qytetit Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise . Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit .Nisja per ne Tirane. Ndalese e shkurter per kafe gjate rruges. Mberritja ne Tirane ne mbremje.

Ne cmim perfshihet :

1) Transporti me autobus komod.2) Bileta anijes. 3) Guida shoqeruese.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Karaburun - Sazan 1 dite 2600 leke ALL 2,600 ALL 2 35 Anytime 1 dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com