KANIONET E OSUMIT (RAFTING) 2 DITË 4900 LEKË

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

154

Maximum Seats

30
PROGRAMI:

► Dita e pare : Nisja nga Tirana në orën 08:00 (Nisja nga Durresi ne oren 08:30) Pas takimit me grupin dhe guidën, do të nisemi drejt qytetit te Beratit . Gjatë rrugës ndalese te shkurter per kafe dhe pushim.Mberritja ne Berat , akomodimi ne Hotel. Vizite ne Kalane e Beratit dhe buze lumit Osum. Padite qendrimi i lire. Konsumimi i darkes ne Hotel. ► Dita e dyte : Pas konsumimit te mengjesit ne hotel nisemi drejt Kanioneve. Gjatë rrugës do të kemi mundësi të shijojmë degëzimet e lumit të Osumit dhe majat e larta të malit të Tomorrit. Rreth orës 11:00 arrijmë te kanionet ku do te fillojme Rafting me instruktoret profesionist te ketij sporti. Pas eksperiences se rafting e cila zgjat perafersisht 2 ore e 30 minuta do te kemi kthimin ku gjate rruges do te vizitojme , Mulliri i babait, Vrima e nuses (nga ku rrjedhë një legjendë që do ta mësojmë gjatë udhëtimit) Ura e vogel, si edhe monumentin e kulturës – Ura e Kasabashit. Në kthim do të ndalojmë tek Ujëvara e Bogovës ku edhe do të ndalemi për të konsumuar drekën (opsionale). Pas drekës në natyrë, nisemi drejt kthimit në Tiranë & Durrës rreth orës 21:00. Fundi i sherbimit tone.

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI KOMOD VAJTJE-ARDHJE *AKOMODIMI NE HOTEL *MENGJESI DHE DARKA *DREKE E PAKETUAR GJATE RAFTING (COKOLLATE OSE SANDWICH) *GUIDA PER GJATE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET *VIZITAT NE MUZEUME HISTORIKE DHE KALA *RAFTING , 35 EURO EXTRA *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
KANIONET E OSUMIT (RAFTING) 2 DITË 4900 LEKË ALL 4,900 ALL 2,500 30 Anytime 2

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is