HALKIDIKI 5 DITË

Departure Date

Daily

Duration

5

Views

267

Maximum Seats

35

VIZITOHET: HALKIDIKI , SELANIK

►DATAT E UDHETIMEVE

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) --- 1-5 , 5-9 Korrik €209

Aristotelis Beach 4* (All inclusive) --- 1-5 , 5-9 Korrik €219

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) ---- 9-13 , 13-17,17-21 , Korrik €229

Aristotelis Beach 4* (All inclusive) ---- 9-13 , 13-17,17-21 , Korrik €249

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) --- 21-25 , 25-29 Korrik --- €255

Aristotelis Beach 4* (All inclusive) -- 21-25 , 25-29 Korrik --- €279

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) 29 Korrik – 2 Gusht , 2-6 , 6-10 , 10-14 , 14-18 Gusht --€265

Aristotelis Beach 4* (All inclusive) 29 Korrik – 2 Gusht , 2-6 , 6-10 , 10-14 , 14-18 Gusht -- €289

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) ---- 29 Korrik – 2 Gusht , 2-6 , 6-10 , 10-14 , 14-18- Gusht-- €265

Aristotelis Beach 4* (All inclusive)---- 29 Korrik – 2 Gusht , 2-6 , 6-10 , 10-14 , 14-18- Gusht-- €289

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) -- 18-22 , 22-26 , 26-30 Gusht --- €255

Aristotelis Beach 4* (All inclusive)-- 18-22 , 22-26 , 26-30 Gusht --- €279

Kriopigi Beach 4* (All inclusive) --- 30 Gusht – 3 Shtator ,3 – 7 Shtator -- €239

Aristotelis Beach 4* (All inclusive)--- 30 Gusht – 3 Shtator ,3 – 7 Shtator -- €249

PROGRAMI:

DITA E PARE:

Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te nates 1 dite para dates se nisjes .Vazhdimi i udhetimit per ne token Greke nepermjet doganes se Kapshtice. Ndalesa te shkrutra gjate rruges per kafe . Mberritja ne mengjes ne hotel ne Halkidiki .Check-ini do te behet ne oren 13:00 - 14:00 dhe deri ne ate ore mund te shfrytezoni pishinen ose plazhin prane hotelit .Konsumi i drekes ne hotel . Qendrim i lire per plazh . Konsumimi i darkes ne hotel .

DITA E DYTE:

Pas mengjesit nisemi per te shetitjen rreth e perqark zones se Kassandras ( e quajtur ndryshe si gishti i pare i Halkidikis) . Ne kte shetitje do te kete 3 ndalesa per plazh ne plazhet me te mire te zones .Perafersisht kjo shetitje zgjate 6-7 ore dhe eshte zgjedhje opsionale pasi ka nje kosto extra 25 euro/personi dhe pjesmarrja minimale duhet te jete 20 persona . Kthimi ne hotel pasdite . Konsumimi i darkes ne hotel .

DITA E TRETE:

Mengjesi ne hotel .Vazhdimi i udhetimit per ne zonen e Pefkohorit per plazh . Qendrimi ne Pefkohor deri pasdite . Kthimi per ne hotel .( Vajtja ne Pefkohori eshte me pagese extra 20 euro personi ). Konsumimi i darkes ne hotel .Opsionale shetitje mbremje ne Selanik ( extra 30 euro/personi, pjesmarrja minimale 20 persona)

DITA E KATERT:

Mengjesi ne hotel . Opsionale shetitje me anije Toroneos per vizite ne zonen e Sithonias ( gishti i dyte i Halkidikis) Extra per anijen , 35 euro/personi . Kjo shetitje e mbrekullueshme zgjat 6 - 7 ore . Kthimi ne hotel . Konsumimi i darkes ne hotel . Me pas vizite mbremje ne zonen e Pefkohorit ( Fshati Turistik me i madh i Halkidikis ne te cilne ndhodhen Tavernat ,Clubet ) Qendrimi 2-3 ore , me pas kthimi neper hotele.

DITA E PESTE:

Mengjesi ne hotel . Check out ne oren 10:00 . Qendrim per plazh deri ne oren 14:00 . Konsumimi i drekes ne hotel . Nisja per ne Tirane ne oren 14:30. Mberritja ne Tirane ne darke . Fundi i sherbimit tone .

NE CMIM PERFSHIHET:

- Transporti vajtje ardhje - Akomodimi 4 nete All Inclusive (Mengjesi + Dreka + Darka + Pijet jo alkolike dhe alkolike gjate vakteve - Shfrytezimi i faciliteteve te hotelit + Pishina - Shoqerues Shqipare

NE CMIM NUK PERFSHIHET

- Siguracioni I shendit ne udhetim (I detyrueshem ) - Shetitjet me anije , Vajtja ne Selanik gjate mbremjes , shetitja me autobus per plazh rreth Zones se Kassandras, - Cdo gje qe nuk eshte permendur ne rubriken PERFSHIHET -Taksat lokale te ligjit te ri Grek e cila paguhet cash ne recepsion . 1.5 euro per dhome per nate ne hotel me 3* dhe 3 euro per dhome per nate ne hotel me 4*

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
HALKIDIKI 5 DITË ALL 0 ALL 0 35 Anytime 5

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is