Drimadhe - LLogara 1 dite 2000 leke

Departure Date

Daily

Duration

1 dite

Views

212

Maximum Seats

35

Nisja cdo te shtune & diele.

Programi:

Nisja ne mengjes heret nga Tirana drejt qyteti te Dhermiut.Gjatë rrugëtimit tonë drejt Drimadhesit do të kemi një ndalesë për pushim per nje kafe. Do të vazhdojmë drejt Qafes se Llogarase. Ndalese per foto tek ballkoni i Llogarase. Zona e Drimadhesit është një nga më të preferuarat ne Shqiperi për te bërë plazh .Rera e bardhe dhe uji i kristalte e bejn nje destinacion teper te kerkuar . Pasi të mbërrijmë në Drimadh do të kemi kohë të lirë për plazh deri pasdite rreth orës 17:00. Gjatë gjithë udhëtimit do të keni edhe asistencën e shoqëruesit të grupit i cili do t’iu japi informacionet e nevojshme dhe sugjerimet se si koha e qëndrimit të shfrytëzohet më mirë. Dreka është opsionale dhe mund të konsumohet në restorantet e zonës. Në rrugën e kthimit do të kemi një ndalesë të shkurtër. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Ne cmim perfshihet :

1) Transporti me autobus komod. 2) Guida shoqeruese.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Drimadhe - LLogara 1 dite 2000 leke ALL 2,000 ALL 2 35 Anytime 1 dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com

You Will Also Like