Budva 1 Dite 15 euro

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

143

Maximum Seats

50

VIZITOHEN: BUDVA - KOTORR

DATA E UDHETIMIT:

► 31 Korrik ► 3, 4 ,7, 10 ,11 ,14 , 17 , 18 , 21, 24, 25 , 28 , 31 Gusht

PROGRAMI:

Kryerja e procedurave kufitare ne Muriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin. Vazhdojme rrugen drejt Shen Stefanit ku do te bejme nje ndalese panoramike ne Ishullin e njohur Shen Stefan .Vazhdojme drejt qytetit Budves per te vizituar Qytetin e Vjeter, kercimtaren e Budves, Portin e Jahteve.Qendrim ne Budva. Pjesen tjeter te dites e shfrytezojme per plazh ne PLOCE. Schiuma Party dhe plazh. Me pas nisemi drejt Shqiperise .Mberritja ne Tirane & Durres ne darke . Fundi i Sherbimit tone !

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Budva 1 Dite 15 euro ALL 15 ALL 50 50 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com