BANJAT E BËNJËS 1 DITË 1900 LEKË

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

506

Maximum Seats

35

VIZITOHEN: PERMET , BANJAT E BËNJËS , KANIONI LANGARICËS , KËLCYRË

DATA E UDHETIMIT: ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 ,19 ,26 , 22 , 23 , 29 , 30 Qershor ► 3 ,6 , 7 , 10 , 13 , 14 , 17 , 20 , 21 ,24 , 27 , 28 , 31 Korrik ► 3, 4 ,7, 10 ,11 ,14 , 17 , 18 , 21, 24, 25 , 28 , 31 Gusht

PROGRAMI:

Nisja nga Tirana ne oren 06:30 ( Nisja nga Durresi 07:00) Vazhdojmë udhëtimin e me pas ndalojme për kafen e mëngjesit rreth 20-30 minuta. Ndalese Panoramike ne gryken e Kelcyres Me pas drejtohemi tek Banjat termale . Bëhet fjalë për një vend me vlera kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të rajonit jugor. Pasi I kemi shijuar vaskat me uji kurativ drejtohemi te kanionit te Langaricë startojm ecje ne brendesi te tij duke shijuar gjithe natyren e jashtzakonshme . Peizazhi natyror i këtij lumi , është nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë. .Qendrim I lire ne natyre . Nisemi drejt Tiranës rreth orës 17:00 dhe bëjmë një ndalesë pushimi kafeje ne Permet qytetin e Trendafilave.Mberritje ne Tirane dhe Durres ne darke rreth ores 21:00 . Fundi I sherbimit tone !
NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME MINIBUS/AUTOBUS KOMOD *SHOQERUES GJATE GJITHE UDHETIMIT

SHENIM PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES . ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET) ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA. ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME. POLITIKAT E FEMIJEVE 0 – 2.99 VJEC PA PAGESE 3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
BANJAT E BËNJËS 1 DITË 1900 LEKË ALL 1,900 ALL 950 35 Anytime 1

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com