🦋 Pashkët All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €99 🦋

Departure Date

Daily

Duration

3 Dite

Views

407

Maximum Seats

20
🦋 Pashkët All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €99 🦋

🐝Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel. 🐝Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit. 🐝Dita e Tretë: Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbërritja në Shqipëri. 🌼Kujdes: Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 🐞Taksat janë: • Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë • Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë • Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë • Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

🌷Në pagesën përfshihen: 🍒Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget. 🍒Akomodimi në Hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit. 🍒Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit. 🎈Në pagesë nuk janë përfshirë: 🎀 Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
🦋 Pashkët All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €99 🦋 ALL 99 ALL 49 20 Anytime 3 Dite

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com

You Will Also Like