🌞🌊 Rezervoni Pushimet Tuaja ne Antalya 🌞🌊

Departure Date

31 May - 06 Jun

Duration

7 DITE

Views

428

Maximum Seats

30
🌞🌊 Rezervoni Pushimet Tuaja ne Antalya 🌞🌊

🌹 Nisja ne 31 Maj, 6 Nete/ 7 Dite.

👶👦👧 FEMIJA FALAS DERI NE 5 VJEÇ. 🍉 KEMER DREAM 4* ALL INCLUSIVE ---- ÇMIMI 399€/PERSONI. 🍊 ARMAS BELLA SUN 4* ALL INCLUSIVE ---- ÇMIMI 400€/PERSONI. 🍍 SMARTLINE KONAKTEPE 4* HOTEL ALL INCLUSIVE ----- ÇMIMI 435€/P. 🍎 EFTALIA SPLASH RESORT 5* ALL INCLUSIVE ----- ÇMIMI 440€/PERSONI. 🍑 LAKE RIVER 5* ULTRA ALL INCLUSIVE --- ÇMIMI 457€/PERSONI. 🍒 TRANSATLANTIK HOTEL&SPA 5*---- ULTRA ALL INCLUSIVE ---- ÇMIMI 465€/PERSONI. 🍓 SUNMELIA BEACH RESORT 5* ALL INCLUSIVE ---- ÇMIMI 469€/PERSONI. 🍋 LYRA RESORT HOTEL 5* ALL INCLUSIVE ----- ÇMIMI 475€/PERSONI. 🍄 EFTALIA VILLAGE 5* ALL INCLUSIVE --- ÇMIMI 484€/PERSONI. 🦋 DIAMOND ELITE HOTEL&SPA 5* ALL INCLUSIVE --- ÇMIMI 490€/PERSONI. 🐝 REYMAR HOTEL 5* ALL INCLUSIVE 5*---- ÇMIMI 492€/PERSONI. 🐠 ALAN XAFIRA DELUXE HOTEL& SPA 5* ULTRA ALL INCLUSIVE----- ÇMIMI 504€/PERSONI. 🌺 NA SHKRUANI PER DATAT TUAJA DHE RESORTIN TUAJ 🌺 🥀 Në çmim përfshihet: 🌼 Bileta avionit vajtje ardhje. 🌼 Akomodimi ne hotelet perkatese. 🌼 Transfertat Aeroport-Hotel-Aeroport. 🌼 All Inclusive dhe Ultra All Inclusive sipas Hoteleve. 🌼 Bagazhe deri ne 23 kg. 🍓 Nxitoni te Rezervoni pasi Çmimet jane Momentale 🍓

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
🌞🌊 Rezervoni Pushimet Tuaja ne Antalya 🌞🌊 ALL 399 ALL 0 30 31 May ~ 06 Jun 7 DITE

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal ALL 0
Total ALL 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Susan Boyle

Tour Guide

Contact Skype

susan.boyle

Phone

910-740-6026

Email

susanboyle@gmail.com